Foodmonitor.hu - Nézd meg, mit (v)eszel!
A Foodmonitor.hu blogot azért írjuk, hogy segítsünk neked, a tudatos élelmiszer-vásárlónak és tudatos élelmiszer-fogyasztónak, eligazodni az élelmiszerek sokszínű választékában.
Ha feliratkozol a napi hírlevelünkre és megírod nekünk, melyik élelmiszer a kedvenced, az egyik tesztanyagot ingyen megküldjük neked.
Kérdésed, észrevételed, javaslatod esetén várjuk leveled a hello[kukac]sarkozymarketing.hu email címen, vagy az oldal alján található Kapcsolatfelvételi űrlapon.

2019. augusztus 22., csütörtök

Jogi nyilatkozat

Azzal, hogy Ön meglátogatja a Sárközy Marketing Tanácsadás Korlátolt Felelősségű Társaság által üzemeltetett Foodmonitor.hu domain néven elérhető honlapot (a továbbiakban: honlap), elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem előfizetője hírlevelének vagy nem megrendelője kiadványainak. 


A honlap tulajdonosa és üzemeltetője:

Cégnév: Sárközy Marketing Tanácsadás Korlátolt Felelősségű Társaság
Székhely: 1191 Budapest, Rákóczi u. 33. 5./15.
Cégjegyzékszám: 01-09-733176
Adószám: 13397937-2-43
Honlap: www.sarkozymarketing.hu
Email cím: ildiko kukac sarkozymarketing.hu

(a továbbiakban: Sárközy Marketing)

1. A honlappal kapcsolatos szellemi tulajdonjog

A honlapon található tartalom és annak elemei - szöveges, képi és egyéb tartalmai, továbbá ezen tartalmakkal kapcsolatos képi és technikai megoldások, grafikák, védjegyek, logók, adatbázisok és más részek a Sárközy Marketing vagy más cégek szellemi tulajdonát képezik.

A Sárközy Marketing a honlap tulajdonába tartozó bármely részének, bármilyen módszerrel/technikával történő másolásával, terjesztésével és felhasználásával kapcsolatos jogot fenntartja.

A honlap tartalmának és a Sárközy Marketing egyéb szellemi tulajdonának bármely harmadik fél felé történő felhasználása kizárólag a Sárközy Marketing előzetes írásbeli engedélyével és a forrás megjelölésével lehetséges.

2. A honlap tartalma, felelősség

A Sárközy Marketing fenntartja magának a jogot termékei és szolgáltatásai előzetes bejelentés nélküli megváltoztatására, kiegészítésére vagy megszüntetésére. Továbbá nem vállal felelősséget a honlapon történt elírásokért, sem a honlap tartalmának jogosulatlan, a rajta kívül álló okból történő megváltoztatásáért, illetve az előzőekből adódó jogi következményekért sem.

A Sárközy Marketing nem vállal felelősséget azokért a károkért, amelyek a honlap létezéséből, használatából, használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, meghibásodásából, teljes egészére vagy csak egy részére vonatkozó szüneteltetéséből, esetleg a teljes leállításából, a honlapról elérhető tartalmak törléséből eredően keletkeztek.

A Sárközy Marketing megtesz minden ésszerű és elvárható intézkedést a honlap biztonságos üzemeltetése érdekében.

3. Kapcsolódó honlapok

A Sárközy Marketing a honlapjáról linkekkel elérhető idegen honlapok tartalmáért, adatvédelmi és információvédelmi gyakorlatáért nem vállal felelősséget.

4. Adatvédelem és adatbiztonság

A Sárközy Marketing köteles biztosítani az előfizetői és kiadványai megrendelői személyes adatainak online védelmét. A személyazonosításra alkalmas adatok használatát a honlapon található Adatkezelési tájékoztató szabályozza.

5. Továbbiak

A Sárközy Marketing bármikor jogosult jelen Jogi nyilatkozatot egyoldalúan módosítani.


Budapest, 2019. augusztus 22.

Sárközy Marketing Tanácsadás
Korlátolt Felelősségű Társaság