Foodmonitor.hu - Nézd meg, mit (v)eszel!
A Foodmonitor.hu blogot azért írjuk, hogy segítsünk neked, a tudatos élelmiszer-vásárlónak és tudatos élelmiszer-fogyasztónak, eligazodni az élelmiszerek sokszínű választékában.
Ha feliratkozol a napi hírlevelünkre és megírod nekünk, melyik élelmiszer a kedvenced, az egyik tesztanyagot ingyen megküldjük neked.
Kérdésed, észrevételed, javaslatod esetén várjuk leveled a hello[kukac]sarkozymarketing.hu email címen, vagy az oldal alján található Kapcsolatfelvételi űrlapon.

2020. január 9., csütörtök

Érzeketlen akciós újság az Auchannál

A vegánok azok a fogyasztók, akik állati eredetű élelmiszereket nem vásárolnak maguk számára. Miért? Az okok sokfélék. Vannak, akik egészségügyi megfontolásból, mások etikai meggondolásból nem fogyasztanak húst, halat, tejterméket, tojást, stb. 

Sokakból az állati termékek látványa undort vált ki, ők kerülik, hogy ilyen készítményeket lássanak. Az ő érzékenységükre nincs figyelemmel az Auchan akciós újságja, amelyik a 2020. január 9-15. hétre vonatkozik.

Ugyanis az Auchan újság 6. és 7. oldalán egymás mellett láthatók - bal oldalon a vegán termékek a vegánosoknak - és jobb oldalon a nagy darab tőkehúsok a keto diétát tartóknak. Mint a tűz és a víz olyan a két diéta viszonya egymáshoz.