Foodmonitor.hu - Nézd meg, mit (v)eszel!
A Foodmonitor.hu blogot azért írjuk, hogy segítsünk neked, a tudatos élelmiszer-vásárlónak és tudatos élelmiszer-fogyasztónak, eligazodni az élelmiszerek sokszínű választékában.
Ha feliratkozol a napi hírlevelünkre és megírod nekünk, melyik élelmiszer a kedvenced, az egyik tesztanyagot ingyen megküldjük neked.
Kérdésed, észrevételed, javaslatod esetén várjuk leveled a hello[kukac]sarkozymarketing.hu email címen, vagy az oldal alján található Kapcsolatfelvételi űrlapon.

2020. február 7., péntek

A gyűjtőcsomagolás, amit senki sem szeret

Felesleges, használhatatlan és környezetkárosító  gyűjtőcsomagolásba tesz a gyártó 2 darab 5 literes Szentkirályi ásványvizet. A jó hír, hogy sokkal jobb és egyszerűbb megoldás is van helyette. 

A külső fólia úgy van kialakítva és ráhelyezve a két ballonra, hogy sehol nem lehet megfogni. Nem lehet alányúlni. És nem lehet eltépni, letépni sem. Ezért a boltban csak magunkhoz ölelve tudjuk a bevásárlókocsiba behelyezni. Együtt a 10 liter vizet...

A fólia ráadásul jó vastag anyagból van, ami megdrágítja a terméket és súlyosan szennyezi a környezetet.

A sokkal egyszerűbb megoldás a két termék összefogására és párban történő eladására, hogy a két rózsaszín fogantyút kapcsolják össze az üzemben. Aminek előnyei: a termékek kézzel történő megemeléséhez és szállításához a rózsaszín füleket lehetne használni. Ráadásul a megoldás lényegesen olcsóbb lenne. És a környezetet is kevésbé terhelné.