Foodmonitor.hu - Nézd meg, mit (v)eszel!
A Foodmonitor.hu blogot azért írjuk, hogy segítsünk neked, a tudatos élelmiszer-vásárlónak és tudatos élelmiszer-fogyasztónak, eligazodni az élelmiszerek sokszínű választékában.
Ha feliratkozol a napi hírlevelünkre és megírod nekünk, melyik élelmiszer a kedvenced, az egyik tesztanyagot ingyen megküldjük neked.
Kérdésed, észrevételed, javaslatod esetén várjuk leveled a hello[kukac]sarkozymarketing.hu email címen, vagy az oldal alján található Kapcsolatfelvételi űrlapon.

2020. február 6., csütörtök

Pontos és részletes tárolási információ hűtött élelmiszernél

A hűtőpultban kapható, néhány hetes fogyaszthatósági idővel rendelkező Next Level Meat termékek csomagolásán pontos és részletes tárolási információt olvashatunk a Lidlben. 

Élelmiszeren az eddig legteljesebben és legjobban megfogalmazott vásárlói és fogyasztói információs mondatok, amivel eddig találkoztunk.

"Tárolási információ: a csomagoláson feltüntetett fogyaszthatósági dátum csak akkor mérvadó, ha a szállítás és tárolás során folyamatosan betartjuk a +4 °C-ot.
Ha a hűtési lánc megszakad, pl. autóban szállítás vagy +4°C-nál magasabb tárolási hőmérséklet esetén, azonnal készítsük és fogyasszuk el a terméket.
A termék csak alapos hőkezelés után fogyasztható! "